Algemene voorwaarden

Ritten

U dient klaar te staan bij vertrek.
U dient rechtstreeks van A naar B vervoert te worden.
Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers, indien meer dan 4 personen dan wordt er gebruik gemaakt van een bus. Voor 5/6/8 personen sturen wij een 5/6/8 persoonsbusje extra kosten € 15, -
Let op: Op Oudejaarsavond, Koninginnenacht of avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze tarieven niet van toepassing!

Aansprakelijkheid

Taxi Haarlem-Zuid kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die tot gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u ondanks eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.
Taxi HaarlemZuid houdt zich te allen tijde het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreme verkeerchaos, weersinvloeden, aanslagen etc.
U kunt er van op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. onze taxicentrale bemiddelt in de dienstverlening en brengt de uitvoering van de vervoerdienst onder bij geselecteerde taxibedrijven.

Terugkomst op Schiphol

Indien u met een andere vlucht terugkeert op Schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.
Bij alleen ophalen van Schiphol of andere luchthavens, dient u uiterlijk 2 dagen voor de aankomstdatum bij ons te reserveren. Bij het ophalen van Schiphol of een andere luchthaven in Nederland of in het buitenland houden wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten en nemen wij plus minus 15 minuten na landing op Schiphol of andere luchthavens contact met u op.

Betalingswijze

Wij accepteren PIN en Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard: extra kosten € 3,00 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang ritopdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.

Geschillen

Voor klachten en suggesties kunt u contact met ons opnemen via info@taxihaarlemzuid.nl of 06-46756591
Wij zijn ook aangesloten bij de geschillencommisie taxivervoer.
De geschillencommisie taxivervoer is te bereiken via www.taxiklacht.nl of 0900-202 1881


graszoden